PREGĂTEȘTE-TE

pentru

EVALUAREA NAȚIONALĂ

CE PRIMEȘTI GRATUIT, MAI EXACT?

  • ​​Teste grilă prin care identificăm lacunele și îți recomandăm ce trebuie să înveți pentru a fi pus la punct
  • ​​​Modele de Evaluare Națională complet rezolvate și explicate, în format video
  • ​Teste recapitulative/inițiale clasele III-VIII, complet rezolvate și explicate, în format video
  • ​​Alte câteva lecții demo din fiecare secțiune (matematică, română, engleză, dezvoltare personală)
  • ​​Cursul "Încredere în sine - Antrenament Mental cu Bogdan Raducanu"

    și multe altele

Despre Liliana Mitre (Sirețchi)

Am fost o elevă silitoare, care își dădea interesul la ore. Aveam și o profesoară extraordinară la clasă. Cu toate acestea, erau lecții la care nu înțelegeam tot. Din rușine sau timiditate, nu îndrăzneam să-mi întreb profesoara. Norocul meu a fost că tata era și el profesor de matematică și îl întrebam acasă ceea ce nu înțelegeam din clasă. Odată ce înțelegeam noțiunile, lucrurile deveneau foarte simple, învățam cu ușurință și aplicam tot ce învățam, cu rezultate foarte bune. Dar câți au norocul ăsta?

Mulți dintre colegii mei obțineau note mici, deși erau capabili și silitori. Mi-am dorit ca, la rândul meu, să-i ajut. Știam din proprie experiență cât de dificilă poate fi matematica, dacă nu ai un profesor de mate în familie sau în grupul apropiat. Așa că am început să le explic noțiunile pe înțelesul lor și am creat exemple foarte ușor de pus în practică. Concret, le-am predat matematica într-un mod mult mai simplu decât la clasă și în manual, iar rezultatele au fost impresionante.

Acest lucru m-a inspirat și m-a motivat.

Sunt Liliana Mitre (Sirețchi), de peste 18 ani sunt asistent universitar la Facultatea de Matematică și Informatică (Universitatea din București), am un doctorat în analiză matematică și scopul meu este să predau matematica într-o manieră simplă, pe înțelesul tuturor; să transform o disciplină de care cei mai mulți elevi se tem într-o materie cât mai ușor de înțeles și de aplicat.

Pentru că, la rândul meu, am fost și eu acolo. Am fost și eu un copil, la fel ca și copilul tău, uneori speriat de matematică, alteori doar nesigur pe pregătirea și cunoștințele acumulate; câteodată copleșit de avalanșa de noțiuni greu de înțeles, dar întotdeauna fericit să văd că, atunci când ai parte de ajutorul potrivit, teoriile complicate de la clasă se transformă în principii logice, simplu de înțeles, care aduc cele mai bune rezultate.

Acum, copilul tău poate primi și el ajutorul prin care matematica devine, în sfârșit, ușoară!