Privacy Policy
Last Updated - August 2021

Prelucrarea datelor cu caracter personal
 
În concordanţă cu cerințele Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date (modificată și completată prin Decizia ANSPDCP nr. 200/2015 și prin Decizia ANSPDCP nr. 99/2018 privind încetarea aplicabilității unor acte normative cu caracter administrativ),
superscoala.ro are obligația de a administra, în condiții de siguranță și doar pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați. 
Scopul colectării datelor este utilizarea lor în vederea facturării abonamentului dumneavoastră, precum și a informării și comunicării superscoala.ro (situația contului de utilizator, nouăți, oferte promoționale, conținut educațional).
Conform Regulamentului European 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și conform Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, cu modificarile și completările ulterioare,
superscoala.ro are obligația de a prelucra date cu caracter personal în conformitate cu principiile de prelucrare și în condiții de securitate tehnică, numai pentru scopurile specificate mai sus.
Refuzul dumneavoastră de a transmite aceste date determină anularea Serviciilor. Informațiile înregistrate sunt destinate utilizării și sunt comunicate numai dumneavoastră.
 
superscoala.ro păstrează confidențialitatea datelor cu caracter personal ale utilizatorilor, conform cerințelor Regulamentului European 2016/679.



Cookie

Un modul cookie este un fișier text de dimensiuni reduse, care adesea include un identificator anonim, amplasat pe dispozitiv de către un server web și stocat pe hard-drive-ul computerului dumneavoastră. Cookie-urile sunt necesare pentru a utiliza serviciile oferite de SUPERSCOALA.RO. Utilizarea de cookie-uri este necesară pentru stocarea de informații referitoare la activitățile desfășurate de utilizator, fără a fi necesare cookie-uri permanente.

Stocarea datelor

SUPERSCOALA.RO folosește furnizori terți și parteneri de găzduire web pentru a furniza hardware-ul necesar, software, rețelistică, stocare și a tehnologiei aferente necesare pentru a rula serviciile noastre. Cu toate că SUPERSCOALA.RO deține proprietatea intelectuală asupra codării site-ului, bazele de date, precum și toate drepturile pentru conținutul SUPERSCOALA.RO, dumneavoastră păstrați toate drepturile asupra datelor care vă implică.

Modificări

SUPERSCOALA.RO își rezervă dreptul de a modifica periodic aceasta politică. Vă vom notifica cu privire la schimbările semnificative pe care le operăm asupra informațiilor dumneavoastră personale, prin trimiterea unei note către adresa de e-mail specificată în contul dumneavoastră de pe platforma SUPERSCOALA.RO sau prin postarea unei note evidente pe site-ul nostru. Dumneavoastră vă veți menține dreptul de a accesa, reclama, corecta sau șterge informațiile cu caracter personal, în orice moment, acolo unde considerați necesar. Pentru a face acest lucru, vă rugăm să accesați platforma dumneavoastră SUPERSCOALA.RO

Întrebări

Orice întrebări cu privire la această Politică de Confidențialitate trebuie adresate către contact[at]superscoala[dot]RO sau folosind formularul nostru de contact.
CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
© 2021 superscoala.ro - All rights reserved.