Termeni si condiții

Last Updated - Decembrie 2022


Felicitări pentru alegerea de a învăța cu superscoala.ro!

superscoala.ro oferă utilizatorilor săi conținut educațional, accesibil online, pe bază de subscripție lunară.

Vă rugăm să citiți cu atenție secțiunea Termeni și Condiții.

Acești Termeni și Condiții („Termenii”) determină accesul dumneavoastră și folosirea site-ului superscoala.ro („noi” sau „al nostru”) și a serviciilor („Serviciile”, „Serviciul sau „superscoala.ro”).
Folosind Serviciile noastre, dumneavoastră confirmați că ați citit, ați înţeles și sunteți de acord să vă supuneți acestor Termeni.
Dacă folosiți Serviciile din partea unei organizații, atunci acceptați acești Termeni în numele acelei organizații și garantați că aveți autoritatea de a face acest demers în numele acelei organizații. În acest caz, „dumneavoastră” și „ale dumneavoastră” se vor referi la acea organizație.

Utilizarea Serviciilor

Pentru a utiliza Serviciile trebuie să aveți acces la internet și un dispozitiv de tip tabletă, smartphone, laptop sau PC.
Pentru a utiliza Serviciile trebuie să furnizați numele dumneavoastră, o adresă de e-mail valabilă, datele unui card valabil și orice altă informație solicitată pentru a completa procesul de înregistrare.
Aveți acces la Servicii după completarea datelor dumneavoastră. Vă vom transmite un e-mail cu detaliile pentru autentificare.
Dacă ați introdus o adresa de e-mail invalidă / la care nu aveți acces / dacă apar dificultăți tehnice, accesul la Servicii poate suferi unele întârzieri.
Sunteți responsabil pentru menținerea securității contului și a parolei dumneavoastră, și sunteți de acord să nu dezvăluiți parola unor terțe părți. superscoala.ro nu va fi răspunzătoare pentru pierderi sau daune cauzate de nerespectarea acestor obligații de securitate. Sunteți responsabil pentru orice activitate a contului dumneavoastră, indiferent dacă ați autorizat această activitate sau nu. Este interzisă utilizarea contului pentru scopuri ilegale sau neautorizate. Este interzisă, prin folosirea Serviciilor, orice încălcare a legii, inclusiv (dar nu limitat la) legea dreptului de autor.
Serviciile sunt destinate uzului personal, necomercial, exclusiv în scopuri educaționale și informaționale. Conturi înregistrate de „roboți” sau alte metode automatizate nu sunt permise.

Abonamentul lunar / anual

Odată activat Serviciul, vă exprimați acordul ca abonamentul să fie reînnoit în mod automat. Cu excepția cazului în care opriți abonamentul, ne acordați permisiunea de a percepe plata reînnoirii utilizând metoda de plată specificată de dumneavoastră.
Primiți factura fiscală lunar, imediat după plată în secțiunea Contul Meu a platformei. Nu trebuie să parcurgeți o procedură lunară sau anuală de plată, sumele aferente abonamentului urmând a fi debitate automat, la începutul fiecărei perioade de abonament.
Tariful abonamentului nu va fi modificat după activarea Serviciului fără o notificare prealabilă.
Cu excepția cazului în care vă anulați calitatea de utilizator înainte de data de facturare, ne autorizați să percepem valoarea abonamentului pentru următorul ciclu de facturare (consultați secțiunea „Anulare” de mai jos).

Acces pe viață

Accesul pe viață înseamnă că pentru o singură plată, clientul are acces nelimitat la produs și actualizări gratuite sau alte beneficii pe măsură ce produsul sau tehnologia evoluează. Dar ce înseamnă de fapt „viață”? Este considerată durata de viață a produsului, nu a clientului sau a proprietarilor companiei.


Oferte promoționale

Abonamentul dumneavoastră poate începe cu o perioadă de testare gratuită. Perioada de testare gratuită va fi specificată în timpul procesului de înregistrare și are scopul de a permite noilor abonați să testeze serviciul.
Dupa perioada de testare abonamentul dumneavoastră se va prelungi până la reziliere. Dacă nu anulați abonamentul înainte de data de facturare, ne autorizați să percepem tariful aferent abonamentului pentru perioada următoare de facturare.


Metoda de plată

Pentru a accesa Serviciul este necesar să introduceți datele cardului dumneavoastră. Aceste date nu ajung la noi. Plata este realizată prin sistemul Stripe, software-ul de procesare a plăților cu cel mai strict nivel de certificare disponibil.
Dacă o plată nu este realizată din cauza expirării datelor, a fondurilor insuficiente etc, vă putem suspenda accesul la Servicii până când plata se realizează.
Toate tarifele exclud taxele, impozitele sau taxe vamale impuse de autoritățile fiscale. Dumneavoastră sunteți responsabili pentru plata tuturor taxelor, impozitelor și a taxelor vamale, dacă folosiți Serviciul în numele unei companii. Pentru anumite zone geografice, ca de exemplu UE, se pot aplica sume suplimentare de plată, sub forma TVA sau taxă de vânzări, pentru persoane fizice.

Anulare / Oprire abonament

Ne dorim să rămâneți alături de noi, dar dacă, din orice motiv, alegeți să renunțați, puteți să vă dezabonați oricând doriți, fără niciun cost suplimentar.

Anularea trebuie făcută din platforma, nu din aplicatie:
https://superscoala.ro/platforma/

Aveti aici un scurt tutorial pentru dezabonare/anulare:
https://cursuri.superscoala.ro/anulareabonament

Aveți opțiunea de șterge definitiv contul dumneavoastră superscoala.ro. Vă rugăm să rețineți că, prin ștergerea definitivă a contului dumneavoastră superscoala.ro, veți pierde tot conținutul pentru care ați plătit, fără posibilitatea de a-l recupera. Dacă doriți acest lucru, vă rugăm să ne contactați și noi vom șterge contul dumneavoastră.

superscoala.ro are dreptul de a anula / suspenda / închide contul dumneavoastră și de a vă refuza utilizarea Serviciilor, în cazul în care nu respectați Termenii, dacă folosiți Serviciile în orice fel care ne-ar cauza răspundere juridică sau care perturbă utilizarea Serviciilor de către alți utilizatori. Astfel de circumstanțe duc la dezactivarea / ștergerea contului dumneavoastră / limitarea accesului la contul dumneavoastră și confiscarea, respectiv renunțarea la întregul conținut din contul dumneavoastră.
Putem suspenda sau închide contul dumneavoastră și putem anula posibilitatea dumneavoastră de a utiliza Serviciile în cazul în care vă angajați într-o conduită ilegală, încurajați sau sprijiniți o astfel de conduită, sau în cazul în care nu vă conformați prezentelor condiții de utilizare a Serviciilor.


Campania "Susține un copil să învețe"

Pentru fiecare 10 lei (plată recurentă) din Campania "Susține un copil să învețe", SuperȘcoala oferă unui copil dintr-un mediu defavorizat un abonament lunar complet la platformă, în valoare de 69 lei.

Pentru fiecare 100 lei (plată unică) din Campania "Susține un copil să învețe", SuperȘcoala oferă unui copil dintr-un mediu defavorizat un abonament complet de un an la platformă, în valoare de 828 lei.

Prin acceptarea efectuării unei contribuții recurente, susținătorul este de acord să achite către Super Edu SRL valoarea aleasă a donației, periodic, în fiecare lună calendaristică.

În cadrul Campaniei, identificăm copiii vulnerabili și le furnizăm abonamente complete SuperȘcoala.

În același timp, urmărim folosirea optimă a abonamentelor și ne asigurăm că acestea sunt utilizate corespunzător (în caz contrar, direcționăm sprijinul către alți copii în nevoie). SuperȘcoala va comunica pe social media rezultatele campaniei.


Anulare / Oprire abonament Campanie "Susține un copil să învețe"

Ne dorim să rămâneți alături de noi, dar dacă, din orice motiv, alegeți să renunțați, puteți să vă dezabonați oricând doriți.

Aveți două variante de oprire a abonamentului:

1. Folosind linkul pe care îl găsiți în primul email trimis de noi (alegeți şi confirmați opțiunea 'Anulare plan')

sau

2. Ne puteți contacta la contact@superscoala.ro și vă vom ajuta cu oprirea abonamentului.


Modificări aduse Serviciilor și Prețurilor

Serviciile noastre evoluează în permanență și întregul conținutul video este actualizat / modificat în mod regulat. În plus, testăm continuu diverse aspecte ale Serviciilor, inclusiv interfețele de utilizator, funcțiile promoționale și disponibilitatea conținutului digital.
Prețurile Serviciilor pot suferi modificări. Notificările în acest sens vor fi publicate pe superscoala.ro sau vă vor fi transmise prin e-mail.
superscoala.ro nu este răspunzătoare față de dumneavoastră sau terți pentru modificarea, schimbarea prețurilor, suspendarea sau întreruperea Serviciilor.
În situații de forță majoră / caz fortuit / impreviziune, superscoala.ro își rezervă dreptul de a modifica sau de a înceta, temporar sau definitiv, Serviciile, cu sau fără notificare prealabilă.


Proprietate și Feedback

Feedback-ul pe care îl primim de la utilizatorii superscoala.ro este important pentru noi. Ne rezervăm dreptul de a putea folosi orice feedback, comentarii sau sugestii pe care ni le trimiteți sau pe care le postați pe pagina noastră sau pe rețelele sociale, fără nici o obligație față de dumneavoastră.
Prezenții Termeni nu vă acordă dreptul de a folosi marca superscoala.ro, logo-ul, numele domeniilor sau orice alte caracteristici ale mărcii.

Condiții generale

superscoala.ro folosește terți furnizori și parteneri de găzduire pentru a furniza hardware, software, networking, depozitare și tehnologii care sunt necesare pentru a putea oferi Serviciile.
Este interzisă modificarea, adaptarea sau folosirea Serviciilor în mod neautorizat. Este interzisă modificarea altor site-uri în așa fel încât să sugereze, în mod fals, că sunt asociate cu Serviciile superscoala.ro. Este interzisă reproducerea, descărcarea, transmiterea, duplicarea, copierea, vânzarea sau exploatarea parțială sau totală a Serviciilor, utilizarea Serviciilor sau accesul la Servicii fără permisiunea explicită, în scris, din partea superscoala.ro.
Este interzisă încărcarea, postarea, găzduirea sau transmiterea nesolicitată de email-uri sau mesaje „spam”. Este interzisă transmiterea virușilor, “worm” sau coduri de natură distructivă.
Abuzul verbal, fizic, scris sau orice alt abuz (inclusiv amenințări) față de utilizatorii, angajații sau membrii superscoala.ro va rezulta în închiderea imediată a contului persoanei care provoacă abuzul.

Alte clauze

Superscoala.ro nu garantează că (i) Serviciile vor îndeplini cerințele dumneavoastră specifice, (ii) Serviciul va fi neîntrerupt, actual, sigur, sau fără erori, (iii) rezultatul care va fi obținut prin utilizarea Serviciului va fi corect, de încredere, sau garantat fără implicarea dumneavoastră (iv) calitatea oricăror produse, servicii, informații sau alte materiale achiziționate sau obținute de dumneavoastră prin Servicii va satisface așteptările dumneavoastră, și (v) toate erorile Serviciului vor fi corectate.
Termenii Serviciului constituie întregul contract dintre dumneavoastră și superscoala.ro și determină utilizarea dumneavoastră a Serviciului, înlocuind orice înțelegere precedentă între dumneavoastră și superscoala.ro (inclusiv, dar nu limitat la orice versiune anterioară a Termenilor și Condițiilor).

Solutionarea litigiilor

Orice litigiu apărut între dumneavoastră și noi va fi soluționat pe cale amiabilă.
În cazul în care situația întâmpinată nu poate fi soluționată prin e-mail sau telefonic, puteți să vă adresați pentru o conciliere internă, în scris, la adresa contact@superscoala.ro


SUPER EDU S.R.L.
Sediu social: București, Sectorul 1, Strada Drumul Pădurea Neagră, Nr 19-33
CUI: RO44896477
J40/15812/14.09.2021

Suport tehnic - Tel/WhatsApp 0742.197.651